Utolsó látogatás: Pontos idő: 2010.09.05. 22:44

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: storagebird 35ev840
HozzászólásElküldve: 2010.04.08. 06:24 

Üdv!

Nem rég lett mevásárolva ez a külső hdd, amit azonnal csatlakoztattam is az egyik pc-hez, és felismerte a gép, de nem lehetet másolni rá, vagyk új fájlt létrehozni. Megnéztem a lemezkezelésben, ott inicilizáltam, majd formáztam, ekkor ismeretlen eszköz lett belőle. Mindent alapértéken hagytam.

Ekkor menéztem egy másik pc-n, ott automatikusan ismeretlen eszközként jelent meg...

A harmadik egy fujistu-(siemens) amilo laptop, ami rögtön felismerte, de ahogy a formázás elérte a 100%-t, kiírta, hogy a formázás nem sikerült és ismeretlen eszköz lett belőle... Újra csatlakoztatás után felismerte, így kétszer is formáztam sikertelenül.

A biosban minden esetben látni, a merevlemezt külső adattárként, illetve ha felismeri a windoz, akkor a hd sentinel is látja. Smart hiba nincs. Azt gyanítom azért nem jó mert nincs rajta fájl rendszer, mivel a lemez kezelésben nem látni, de hogy is varázsolják rá, ha nem lehet formázni....

Csak xp-vel néztem, home, vagy prof verzión.

Mi lehet a probléma?

formázás után: http://img163.imageshack.us/img163/218/formatw.jpg

Vissza a tetejére
Offline Profil E-mail küldése  

Hozzászólás témája: Re: storagebird 35ev840
HozzászólásElküldve: 2010.04.08. 07:13 

Fájlrendszer van rajta a kép alapján (NTFS). Elképzelhető, hogy valami hardver hiba okozza a gondot. Gondolom még garanciális, úgyhogy keress fel vele egy fészek pontot.

Vissza a tetejére
Offline Profil  

HozzászólásElküldve: 2010.04.08. 07:19 

Szia!

A lemez kezelésben minden hdd-nél kírja, hogy ntfs, csak ennél nem. Ezért gondoltam, hogy nincs rajta. Amiket látsz a képen particiókat az a beépített hdd, ez a külső eltünt formázás után. Ha újra csatlakoztatom akkor újra látni, de nincs ott,hogy ntfs fájl rendszer van rajta.

Igen, még garanciális. Most néztem ezt a fészek pontot, ehhez kell az a hűség kártya, illetve, hol van a fészek pontok listája? Csak ez a Serco Informatikai Kft láttam az oldal alján.

Notidoki írta:
Fájlrendszer van rajta a kép alapján (NTFS). Elképzelhető, hogy valami hardver hiba okozza a gondot. Gondolom még garanciális, úgyhogy keress fel vele egy fészek pontot.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.04.08. 07:28 

Mivel a készülék garanciális nem kell semmi hozzá. Vidd a számlát, meg a garancialevelet. A Serco kft-hez tudod vinni. Ha nem Budapesten laksz, akkor a következő linken megtalálod az országos szervizpartner listát, onnan ki tudod választani a lakóhelyedhez leközelebbit. Link:
http://www.serco.hu/szerviz/orszagos-sz ... lozat.html

Vissza a tetejére
Offline Profil  

HozzászólásElküldve: 2010.04.08. 07:33 

Aaz nem gond, hogy ha nem náluk vettem, hanem automex-nél? Egy ilyen fészek pont közelebb lenne nekem.

Notidoki írta:
Mivel a készülék garanciális nem kell semmi hozzá. Vidd a számlát, meg a garancialevelet. A Serco kft-hez tudod vinni. Ha nem Budapesten laksz, akkor a következő linken megtalálod az országos szervizpartner listát, onnan ki tudod választani a lakóhelyedhez leközelebbit. Link:
http://www.serco.hu/szerviz/orszagos-sz ... lozat.html

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.04.08. 08:20 

Az automex egy kereskedő, nem pedig márkaszerviz. Amennyiben hibás a cucc, úgy márkaszervizbe kell vinni, az pedig független attól, hogy hol vetted.

Vissza a tetejére
Offline Profil  

HozzászólásElküldve: 2010.04.08. 08:23 

Értem, köszönöm a segítséget, azért előtte még kipróbálom egy 4. laptopon is:D

Notidoki írta:
Az automex egy kereskedő, nem pedig márkaszerviz. Amennyiben hibás a cucc, úgy márkaszervizbe kell vinni, az pedig független attól, hogy hol vetted.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ]  Moderátorok: ftshu09, Notidoki, Notebook Doktor, Her0des

Időzóna: UTC