Utolsó látogatás: Pontos idő: 2010.09.05. 22:46

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Amilo Li 1705 Probléma
HozzászólásElküldve: 2009.12.09. 20:02 

A fél órával ezelőtt küldött kérdésemhez csatolnám jelen bejegyzésemmel egy másik fórumon olvasottakat:

Idézet (24Macika @ 2007. okt. 12., péntek - 20:34)

Azért nem hagyot nyugodni a dolog.Mikor egvettem azt írták hogy ebben egy INTEL EXTREM GRAPICS VGA 256MB van , de valojában ez a sz.r van benne. Én nem tudom hogy a msik jobb lett volna-e de biztos ami biztos felhívtam az üzletet. Elpanaszoltam hogy kb egy hét kellet ahoz hogy kiderüljön a videokari tipusa nem egyezik. Most tanakodnak mitévök legyenek. De ha minden igaz visszaveszik és vehetek egy másikat hejette. Holnap ha minden igaz kiderül..... szoritsatok hogy ne ragadjon ez a nyakamon .

A "bolt" többszörösen téved:
1. Az Intelnek egyetlen 256M-os VGA-ja van a legújabb, az X3100.
2. Az "Intel Extrem" a 815-ös chipset integrált kártyája volt max. 32M RAM-mal
3. Hogy lehet összetársítani Via-s chipsetet, Inteles VGA-t, és AMD-s CPU-t????

Tanulság:
- A "bolt" fikarcnyira se ért a gépekhez
- Via-s és SiS-es chipsetű notit NEM szabad venni! Ez nem olyan, mint a desktopoknál...

--Powered by IBM

- Idézett szöveg elrejtése -anyád nem szeretett engem...Azonosító: 24342 | Regisztrált: 2004. okt. 28.

- Idézett szöveg elrejtése -

ady19Létrehozva: 2007. okt. 14., vasárnap - 15:04
Új vendég

Csoport: Új vendég

Nos gondoltam hogy ha már ennyien írtak e témára, én sem maradok ki!
Először is én lennék az az ember akinek megy a Fifa 2007, bár nekem is kicsit akadozik de annyira azért szerintem nem vészes, bár más játékot egyenlőre még nem próbáltam, mellesleg ezt is Xp alatt próbáltam, most pedig már jelenleg Vista Ultimate rendszer van rajta, egyenlőre kifogásmentesen.
Visszatérve a dolgokra, én is eme érdekes széria tulajdonosa vagyok. Kezdjük azzal hogy én sem kaptam vásárláskor semmilyen driver cd-t hozzá, úgy szereztem hozzá a neten. Először az audio driverrel nekem is gondok voltak, mert hogy kiderült hogy a viaarena.com-on, augusztus végén hibás driver volt fennt, ezért is szállt el eleinte már az indulás után pár másodperccel a hangdriver. Azóta már frissítettem s nem volt gond vele. Azóta mondjuk oprendszert is váltottam, a Vistához a drivereket már a Fuji oldaláról szedtem le, tökéletesen mükődik, egyszer sem volt semmi próblémám vele, szóval akinek Vistája van, annak ajánlom hogy innen töltse le a dolgokat.
Más dologgal kapcsolatban, nos én a gyári 512 Mb-ot még megtoldottam 1 Gb-tal, amiból a videókarim lefoglal 256-ot, szóval most elvileg 1,25 Gb rendszermemóm van és egy 256-os videókarim.
A videókártyával kapcsolatban, nekem is ugyanez a félreértés volt a noti dobozán, hogy teljesen más volt feltüntetve a dobozra mint ami benne van, legalábbis teljesen mást lát a rendszer.
Végezetül, én árilag hála istennek sokkal jobban jártam mint Macika mert én 150 helyet csak 100-ért vettem akcióban, ugyanúgy vadonatújonnan.
Azonosító: 54450 | Regisztrált: 2007. szept. 3.

ady19Létrehozva: 2007. okt. 14., vasárnap - 15:07
Új vendég

elnézést kérek az oldal szerkesztőitől a dupla hozzászólásokért, de adatbázis hiba miatt többször ment el az üzi, legalábbis állandóan hibaüzenettel elszállt az oldal
Azonosító: 54450 | Regisztrált: 2007. szept. 3.

24MacikaLétrehozva: 2007. okt. 14., vasárnap - 17:59
Új vendég

Sziasztok.

Köszönöm a sok hasznos hozzászólást. Most ott tart a dolog hogy az Euronics már elnézést kért az üggyel kapcslatban és e-mail-ban a nekik szállitó cég is elismerte a hibát. Már csak a szállitó cégtöl kell kicsikarnom egy felelöséget elismerö A4 -es lapot és elméletileg vissza is veszik . Bár szerintem ez nem fog ilyen simán menni de ki tudja .... Lehet hogy vannak még tiszteséges cégek . Na jó ez csak vicc volt.
Ha nem jutok vlük düllöre akkor majd megirom mikor leszek a TV ügyvédjében látható .
Köszönöm külön PLacc-nak a hasznos infot ezt is befogom vetni ha hülyéket kérdeznek.
Írok a további fejleményekröl.
Azonosító: 55472 | Regisztrált: 2007. okt. 10.

24MacikaLétrehozva: 2007. okt. 17., szerda - 10:40
Új vendég

Üdv mindenkinek.

Siker siker hátán vissza veték tölem a gépet és adtak helyete egy tutit . Igy már egy kicsit más.
Azért kellemeset csalodtam , nem hitte volna hogy ilyen egyszerü lesz. Felhívtam a cégnek a vezetöjét elmondtam a nyügöm kb ö tuszkolta hogy kicserélik. Bementem semmi bürokrácia kb 8 perc allat kicserélte nekem egy tuti kis csajszi . Azért a Gf 7400 ami most van ebbe kicsit gyorsabb mint a Via .
Ja egyébként a korekt cég a LANSOFT volt. Bátran merem ajánlani mindekinek ezek után. Ritka az ilyesmi manapság.
Legyetek jók és mégegyszer köszi az infókat.
Azonosító: 55472 | Regisztrált: 2007. okt. 10.

PLaccLétrehozva: 2007. okt. 17., szerda - 13:46
Régi motoros

Csoport: Fórumtag

Vissza a tetejére
Offline Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2009.12.18. 16:09 

Üdv!
Sajnos a wifi probléma még mindig fennáll (Atheros 5005g). Megfogadtam a tanácsát és újratelepítettem a rendszert, valamint az oldalról letöltöttem a drivereket (Amilo Li1705). A wifi driverével annyi a probléma, hogy kicsi a jelerősség (ebbe már belenyugodtam), de a rendszer még így is véletlenszerűen lefagy. Azt hittem esetleg valami más hardverrel van probléma. Futtattam memória tesztet, de nem talált hibát. Minden hardvert leellenőriztem, több drivert is kipróbáltam, de még mindig fagy. Most megint ugyanott vagyok, a wifi. Feltűnő, ha a rendszer indulásakor kapcsolom be a wifit (Fn+F2) a gép teljesen megáll, csak is egyedül a kikapcsológombra reagál. Ha csak dolgozni szeretnék vele, már csak azt várom, hogy mikor áll meg az egész újra. Ha ki van kapcsolva a wifi semmi probléma. Egyre inkább arra gyanakszom, hogy megadta magát. Úgy néz ki cserés lesz. Nem tudom, találkoztak-e már ilyen jellegű problémával? Mindenesetre kicserélem a wifit és meglátom, hogy jó-e. Ha nem, már csak az alaplap lehet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.01.19. 13:52 

Sziasztok!

Nekem is ilyen remek gépem van.A problémám vele, hogy ha készenléti üzemmódba megy a gép(ha lecsukom,mert ígyvan beállítva a kisfiam miatt)és kinyitom, jön a kék halál.Xp sp3 van rajta.
Van valami ötletetek?
üdv

Csatolmányok:
Magyarázat: lefényképeztem
error.jpg
error.jpg [ 72.98 KiB | Megtekintve 53 alkalommal. ]
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.25. 09:34 

smoc666 írta:
Sziasztok!

Nekem is ilyen remek gépem van.A problémám vele, hogy ha készenléti üzemmódba megy a gép(ha lecsukom,mert ígyvan beállítva a kisfiam miatt)és kinyitom, jön a kék halál.Xp sp3 van rajta.
Van valami ötletetek?
üdv

szia, a készülék alapvetően nem xp kompatibilis, csak vista-val működik kifogástalanul. próbálj meg felrakni rá egy vistát, ha azzal nem csinálja, akkor ez volt a gond, ha viszont akkor is dobálja a blue screen-eket, akor valszeg valami hardveres probléma van. esetleg a dobott hibakódból a neten utánna lehet nézni, hogy mivel kapcsolatban jött elő a hiba.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.23. 15:42 

Her0des írta:
smoc666 írta:
Sziasztok!

Van valami ötletetek?
üdv

szia, a készülék alapvetően nem xp kompatibilis, csak vista-val működik kifogástalanul. próbálj meg felrakni rá egy vistát, ha azzal nem csinálja, akkor ez volt a gond, ha viszont akkor is dobálja a blue screen-eket, akor valszeg valami hardveres probléma van. esetleg a dobott hibakódból a neten utánna lehet nézni, hogy mivel kapcsolatban jött elő a hiba.

Üdv!

Úgy néz ki megoldódott a problémám, túlmelegedett a proc, a szellőzés hiánya miatt.
Leszereltem a ventit a szellőző kivezetésről és kiszedtem a porcicákat.Eddig hibátlanul működik.:o)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25 hozzászólás ]  Moderátorok: ftshu09, Notidoki, Notebook Doktor, Her0des Oldal Előző  1, 2, 3

Időzóna: UTC